25 agosto 2013

Bangkok, due italiani sequestrati e liberati: arrestati due poliziotti, chiedevano riscatto

http://www.repubblica.it/esteri/2013/08/24/news/thailandia_due_turisti_italiani_sequestrati_e_subito_liberati_arrestati_due_poliziotti-65208350/

ED ECCOCI ANCORA, CITTADINI ITALIANI ARESTATI-SEQUESTRATI PER ESTORSIONE DA POLIZIOTTI, questa volta è andata bene e i ragazzi potranno raccontarla, caso evidente, sbagli grossolani dei poliziotti hanno permesso il lieto fine della storia. Ma quanti altri rimangono nell'anonimato e i malcapitati costretti a rimanere rinchiusi in luride celle che nulla hanno a che vedere con carceri civili e una parvenza di umanità.E' la riprova, se ancora ce ne fosse bisogno della situazione che viviamo quando andiamo all'estero. auguri ragazzi e auguri alle famiglie per lo scampato pericolo......

1 commento:

Anonimo ha detto...

Også mellom privat og offentlig sektor var det minimale forskjeller i lønnsveksten i fjor. Hvis så skjer, er det fare for at ingen har gjort noen intellektuelle eller psykologiske forberedelser til det, og kaos kan herje med økonomiene som en tsunami. -Problemet er at både kvinner og menn ser ut til å ha de mannlige forfatt erne lengst fremme i bevisstheten. Han ble inspirert til å skrive boka etter at han tok seg i å kjøpe en samling godnatteventyr til sine [url=http://www.strandebarmsportell.no/admin/contact.asp]canadian goose[/url] barn som kunne leses på ett minutt. Det gjør hennes Maria til en overflatefigur. oktober) tror at valg av ofre var tilfeldig, er han naiv.
På fasjonable Grünerløkka har beboerne samlet seg til protestaksjon mot at så mange meglere har kontorer i strøket, fordi de ødelegger det lokale butikkmangfoldet - og presser opp prisene. Vi prøver jo å diskutere med klubb canada goose norge ne, men det kan vi alltids bli flinkere til, sier By Rise. Really Out) Amerikansk TV-krimdrama fra 2005. Andelen kvinner er sterk økende, og MMI-undersøkelsen som ble foretatt på vegne av snus canada goose norge en Swedish Match, slår fast at det er rundt 7000 faste kvinnelige snusere i Norge. Med samme valutakurs kan du spare opptil. Det er i canada goose expedition parka tid gitt salgssignal fra en liten dobbel-topp-formasjon og kursen falt på høyt volum etter presentasjonen av kvartalstallene på tirsdag.
[url=http://www.strandebarmsportell.no/admin/contact.asp]canada goose[/url] Film canada goose en synes sikkert sitatretten er en plagsom sak, og tolker den så snevert som mulig. I sin vurdering skriver Moody's at det er økende risiko for at den greske gjelda blir reforhandlet og at private kreditorer vil måtte bære tap. Mye tyder på at ball-magikeren vil få sin debut når Arsenal møter Sunderland borte på lørdag. Han begrunner det med [url=http://www.3i-taxi.no/svr/gooseparkajakke.htm]canada goose [url=http://www.3i-taxi.no/svr/gooseparkajakke.htm]canada goose jakke[/url] expedition parka[/url] at han vil g noen nye veier for finne motivasjon. Dermed kunne vi bare ringe og få låne inntil dette beløpet uten problemer og uten ny tinglysning, forteller Kolsaker. FFO har sammen med Forb rukerrådet forhandlet frem en avtale med Finansnæringens Hovedorganisasjon (FNH), som innebærer at personer som får avslag kan klage inn saken for Forsikringsskadenemnda.
Politisk kompetanse- Er NRK-styret for tungt besatt av folk med politisk bakgrunn, Bjerkaas? - N folk f drar over, fyller de kurven med alt annet, p den m blir lekkasjen mye st sier Hammerstad. De trengte litt canada goose for å få i stand fotballbanen. Og det en viktig forutsetning for vanlige trafikanter også. [url=http://www.3i-taxi.no/svr/gooseparkajakke.htm]canada goose[/url] Det meldes fra Twitter-kilder [url=http://www.3i-taxi.no/svr/gooseparkajakke.htm]canada goose[/url] i Molde at Magnus Wolff Eikrem sitter på benken for United i kveld. Det er tydelig at det handler mest om å snakke menigheten etter http://www.strandebarmsportell.no/admin/contact.asp munnen, og det er ikke nødvendigvis bare bare i disse omskiftelige tider.
Hvis vi ikke får dekningsgrad nok, må vi justere prisen. - Hvis Hellas av en eller annen grunn skulle gå inn i en ukontrollert konkurs, og det sprer seg til Italia, som har et obligasjonsmarkedet på 3000 milliarder dollar, vet jeg ikke hvordan situasjonen i canadian goose søkonomien vil bli i kjølvannet av en slik hendelse. Kan ikke forstå at dette skal vekke harme. Publikum og beslutningstakere mangler helt sentral informasjon for å kunne få en balansert forståelse. Hvorfor er ikke flere av disse flotte gårdene regulert til boliger slik at folk igjen kan bo i byen, og dermed naturlig vil benytte butikkene på gateplan? It may also reflect the service canada goose ´ desire to continue receiving priority for GSL resources in the post-conflict context and to avoid being subjected to rapid demobilization.